Hjem
«
»
hold%20billede%20med%20icv-add.JPG

Referenser

 

"I vinteropstarten frem mod vores vigtige forårssæson 2018 var vi på træningslejr i Side, Tyrkiet arrangeret af ICV Add Travel. Det var en super tur og alt var velarrangeret og planlagt på forhånd. De ændringer/udfordringer, som - når man rejser til Tyrkiet - altid opstår, løste Thomas og hans lokale samarbejdspartner hurtigt og problemfrit undervejs, så vi kunne holde 100% fokus på at træne, spille kampe, restituere og generelt nyde de lækre faciliterer på hotellet. Vi kan varmt anbefale ICV Add Travel som rejsepartner og vil helt sikkert benytte dem igen næste gang, vi skal på træningslejr." Jens Berthel Askou, Cheftræner Vendsyssel FF, Superliga.

 

Våg håndball fra Kristiansand, Norge, har ved flere anledninger benyttet Icv-add travel til treningsleirer i Danmark. Både med hele klubben samlet og med vårt damelag. Vi har alltid blitt møtt med fantastisk service og gode fasiliteter. Alt er blitt ordnet i henhold til avtale. Vi kan absolutt anbefale å bruke Thomas og Icv-add travel når dere skal på tur. Mvh Odd Ivar Hjetland, sportslig leder Våg håndball.

"Icv -Add travel arrangerte tur til Spania for våre håndballjenter. Fantastisk service fra Thomas fra A til Å. Turen var nøye planlagt og tilrettelagt etter våre ønsker og behov" Gunn Berit Brekke Schütz, IL Jardar 

 

Vi har brukt Thomas og Icv-add travel både i Hinna håndball hvor jeg er hovedtrener, og ved Wang toppidrett, som er et idrettsgymnas. På Wang har vi de siste årene reist med store grupper og sett herre - VM/EM i kombinasjon med treningsleir, mens vi i Hinna har brukt Icv-add travel med tanke på treningsleir og kamper i august som viktig oppkjøring mot sesongstart.

Jeg vil først trekke fram fleksibiliteten Thomas og Icv-add travel har vist som turoperatør; alltid løsningsorientert med godt humør og forståelse for våre ønsker og krav. Her merker vi at Thomas har bakgrunn fra treneryrket og er kjapt oppe med alternative tiltak.

Jeg synes også Icv-add travel har vært meget konkurransedyktig på pris. Vi føler vi har fått mye igjen for pengene både med tanke på mat/kosthold/losji og ikke minst gode treningsfasiliteter. Ved små utfordringer/avlysninger har Thomas alltid fikset kjapt opp og fikset alt fra ny motstand eller nytt styrke/treningslokale. Jeg kan anbefale Icvadd travel på det sterkeste, dyktige folk som ønsker å lage et best mulig opplegg for oss som reiser på treningsleir.

Mvh Espen Særvoll, Hinna Håndball og Wang Toppidrett

 

 

Har du lyst til at vide mere?

 

- så ring +47 48 323 717 eller send os en e-mail her:

Dit navn: *
Din e-mail: *
Telefon:
Beskjed: *

Om ICV Add Travel


Ved ICV Add Travel organiserer vi sportevent reiser. ICV Add Travel organiserer treningsleirer for ALLE. ICV Add travel arrangerer alle reiser på vegne av våre gode samarbeidspartner G-travel. Du som kunde er derfor dekket inn under G-travel's reisegarantifond, og vil likeledes betale direkte til G-travel.

ICV Add Travel har et mål om å tilby billige reiser med bra kvalitet.

ICV Add Travel vil være best på service og kvalitet. Vi finner løsninger uansett hvor du ønsker at reise hen.

Kontaktinformasjon


ICV Add Travel
Birkedalsveien 50
4640 Søgne

Tlf. +47 48 323 717
info@icv-addtravel.no

Reisearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.