Hjem
«
»
H%E5ndbold.jpg

Håndbold treningsleir

Når det sosiale livet og handball-relatert enhet må styrkes

Danmark

Brønderslev Hallen


Brønderslev ligger meget sentralt i Nordjylland rett mellom Hirtshals og Aalborg, så herfra er det kort avstand til det meste.

Idrætscenter Vendsyssel


Ønsker dere å være i et topp moderne idrettscenter, ja da må dere besøke Ic-Vendsyssel. Dette er et av Danmark nyeste og mest moderne idrettsentre.

Vildbjerg Sportscenter


Utrolig flott senter med mange muligheter, og ikke minst 2 gode haller som gjør at der er god mulighet for trening.

Rofi Centret


Senteret er meget fleksibel, og maten er i topp. Her må dere være tidlig ute for sentret er ofte booket.

Jetsmark Hallen


Fårup sommerland og Blokhus strand ligger i kort avstand fra Pandrup, hvor Jetsmark hallen ligger, men Jetsmark hallen absolut også et besøk værd for gode forhold for treningsleir.

Dana Cup sportscenter


3 haller gjør det også mulig for de store grupper å få treningstid til alle. De 143 personer blir fordelt på 36 rom som alle har bad og toilet. Der er også gode fellesrom på sentret.

Polen

Hotel Mistral Sport


Dere vil bo på topp hotellet og hallen ligger 5 minuttters gåtur fra hotellet. Dette er en treningsleir dere må prøve.

Spania

Torrevieja


Når man er på treningsleir kommer man til å trene i en meget flott hall, som langt de fleste klubber og lag ville ønske var våre hjemmebane.

Lloret de Mar, Barcelona


Treningsleir i håndball i Lloret de Mar gir gode opplevelser for laget. Lloret de Mar ligger tett på Barcelona så trenigslerien kan gjøres litt mere spesiel ved et besøk i en av sportens hovedstader.

Club La santa


Håndball treningsleir på club La santa kan anbefales. Det er ikke uten grunn at flere topp klubber reiser til club La santa på treningsleir hvert år. Her er unikke muligheter for trening og lagbygging.

Vil handballaget ditt styrke treningen, så du er i toppform før neste turnering, så kan ICV Add Travel skreddersy en uforglemmelig treningsleir i utlandet for laget ditt, hvor du får billig overnatting plus fortreffelig kvalitet og optimale fasiliteter. Så får du sammen en opplevelse for livet, og laget ditt kan bli rystet tettere sammen. Du kan bestille en sportsreise til varmere strøk, og hva kan være bedre enn å prøve noe nytt, for eksempel en annen treningsleir på en sportsreise med handballlaget ditt.

 

ICV Add Travel organiserer sportsferie for flere lag, og Ungarn er et populært reisemål for handballtreningsleir etc., for du vil ha optimale treningsforhold med behagelige temperaturer nesten uansett årstid. Ungarn i nærheten av Budapest er et godt valg av treningsleir for handballlaget ditt. Ungarn en ekte handballland med mange lag å spille mot, enten det er breddenivå eller elite.

 

Vi kan skreddersy en uforglemmelig treningsleir i Ungarn

På Novotel i nærheten av Budapest kan du reise ned til elite-handball, for ICV Add Travel tilbyr handballaget dit en unik mulighet, som ingen andre kan tilby deg. For du kan komme ned til den ungarske tradisjonsklubben Feherva HC, som er basert i byen, Szekesfehervar, der ligger ca. 65 km fra Budapest. Til Budapest er det også mange billige direkte flyruter.

ICV Add Travel har en lokal kontakt, som jobber i klubben, Fehreca HC. ICV Add Travels sjef, Thomas, gjorde vår lokale kontakt i forbindelse med en Europa Cup kamp i 2004, da Frankfurter HC spilte mot Feherva HC.

 

ICV Add Travel tilbyr teamet ditt en pakke, som inkluderer billig overnatting på 4-stjerners Novotel i trippel-rom, 3 måltider om dagen, transport t / r mellom Budapest flyplass og hotell, transport mellom hotellet og hall og treningsfasiliteter for 2 x 1½ time daglig. Pakken koster DKK 3.250,00 for 5 dager, og gjelder ved minst 20 personer og minst 5 dager.

 

Det er ekstra gebyr for dobbeltrom på DKK 60,0. per person per natt og tillegg for enkeltrom på DKK 200,00 per person per natt. Tillegg for kampene varierer - avhengig av nivået.

Du har også muligheten til å nyte deilig måltid av ungarsk gulasj på sportsreisen din til Ungarn.

Kontakt ICV Add Travel på tlf. +45 31 99 99 00 og motta et tilbud på handballtreningsleir i Ungarn etc.

Om ICV Add Travel


Ved ICV Add Travel organiserer vi sportevent reiser. ICV Add Travel organiserer treningsleirer for ALLE. ICV Add travel arrangerer alle reiser på vegne av våre gode samarbeidspartner G-travel. Du som kunde er derfor dekket inn under G-travel's reisegarantifond, og vil likeledes betale direkte til G-travel.

ICV Add Travel har et mål om å tilby billige reiser med bra kvalitet.

ICV Add Travel vil være best på service og kvalitet. Vi finner løsninger uansett hvor du ønsker at reise hen.

Kontaktinformasjon


ICV Add Travel
Birkedalsveien 50
4640 Søgne

Tlf. +47 48 323 717
info@icv-addtravel.no

Reisearrangør


G-travel
Vestregate 2
4836 Arendal, Norge
Orgnr.: 928217345
OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.