Sportsrejser og Events

Vil du og kameratene dine følge fedrelandet til EM og VM i fotball eller håndball? Da kan vi hos ICV Add Travel arrangere hele sportsreisen deres. Vi skaper den perfekte reiseopplevelsen når du skal til EM eller VM!

Bli med på sportsreiser til noen av idrettens største events. Opplev for eksempel Final 4 håndball, Håndball EM 2020 eller store fotballmesterskap når vi igjen tar håndball- og fotballglade gjester til store sluttrunder med unike opplevelser. Her kan dere oppleve kampene på nærmeste hold, og dere får sjansen til å se Norges fotball- eller håndballstjerner i aksjon. Men ikke vent for lenge, for der er rift om billettene. 

Hos ICV Add Travel tilbyr vi dere en uforglemmelig sportsferie til spennende sportsevents. Vi tilpasser og skreddersyr sportsferien deres akkurat slik dere ønsker, uansett om dere kommer som forening, selskap eller privatpersoner. Dere kan også kombinere sportsferien deres med forskjellige aktiviteter, som utflukter, sightseeing, byturer, museer, restaurantbesøk eller vin- og ølsmaking og mye mer.

For EM- eller VM-reiser setter ICV Add Travel sammen en hotellpakke med billig overnatting og billetter m.m. 

Find dit næste event her

EHF Velux CHL final4 Køln

Håndbold EM i Sverige - Finalen

Håndbold EM i Sverige - Mellemrunde

Granollers Cup, Barcelona

Generation Handball, Viborg

En billig sportsferie med spennende sportevents

Hvis dere velger en håndballreise til en finalekamp i EM eller VM, sørger ICV Add Travel for billetter og ordner avtaler med hoteller i vertsbyene.

Vi skreddersyr gjerne individuelle sportsreiser til EM og VM, slik at den er i samsvar med deres ønsker for transport, hotell, spesielle behov og opplevelser. Dere er alltid sikret en opplevelse for livet på våre sportsreiser, EM-reiser og VM-reiser. ICV Add Travel har gjennom årene sendt tusenvis av sportsglade gjester på nye eventyr, derfor kan dere også alltid spørre oss om råd om både sport, vertsbyene og praktiske ting som ruteplaner for offentlige transportmidler.

ICV Add Travel arbeider med både større og mindre grupper med forskjellig innhold og formål, og er koordinator for sportsreisen, så det er orden på alt for gruppen deres.

Gled dere til et eventyr i særklasse – til å oppleve en fylt arena med massevis av forventningsfulle sportsentusiaster når de dyktige landslagene kjemper mot hverandre. Du kan føle suset helt opp på tilskuerplassene når det går løs for fullt.

Hvis du vil vide mere så kontakt os på
telefon: +47 48 32 37 17 
eller send en mail til info@icv-addtravel.no