GENERATION HANDBALL - VIBORG

GENERATION HANDBALL, VIBORG

Generation handball er ikke bare en cup, det er en festival. Her er normale håndball kamper inne og ute, der er beach handball, der er mulighet for ulike teambuilding aktiviter, der er kampe med lag fra øverste toppserie i ulike lande og ikke minst et størt område med mange ulike aktiviteter. Kort fortalt - dere vil ikke kjede dere på Generation handball.

Generation handball ligger i Viborg som ligger sentralt i Danmark og derfor gode muligheter for å besøke andre interessante ting

om familien også er med på tur.

Viborg er en riktig håndball by med lange tradisjoner, og derfor er det naturlig at Viborg HK´s liga lag kikker forbi til ulike aktiviteter.

Alt aktivitet er samlet på en plass så her er bra mulighet for å se andre av klubbenslag eller gå over å hvile mellom kampene.

Turneringen:
I 2017 deltok 172 lag fra 15 ulike lande, og pr nu ser det ut til at der blir flere lag i 2018. Det er mulig å deltake fra u10 (årgang 08-09) og opp til u19 (årgang 99/00)

Alle lag får min 6 kamper a min 2*15 min, fra u16 spilles 2*20 min.

Tidspunkt:
30. juli til 4. august 2018

Priseksempel:
Ferge Kristiansand/Larvik/Oslo (ikke lugar), transfer fra havn til Viborg t/r, 5 overnattinger og inkl mat pris pr person fra 2625kr. Laggebyr er 995 DKR pr lag

ICV Add travel

Hvis du vil vide mere så kontakt os på telefon: +45 31 99 99 00 eller send en mail til info@icv-addtravel.dk 

 

Ved å fylle ut skjemaet, samtykker du i at informasjonen din vil bli brukt til å tjene din forespørsel best. Les mer i forholdene våre.

Ved å fylle ut skjemaet, samtykker du i at informasjonen din vil bli brukt til å tjene din forespørsel best. Les mer i forholdene våre.