GRANOLLERS CUP - SPANIA

GRANOLLERS CUP, SPANIA

Håndball, kamper, sommer og Spania, da er det verd å tenke Granollers cup. Granollers er en tradisjons rik håndballklubb som har lag i beste liga i Spania og samtidig er de veldig flinke på å lave en utrolig flott håndball cup. Granollers ligger i kort avstand fra Barcelona og lufthavnen. 

 Turneringen
Granollers cup har ca 350 lag og i alt 5000 deltakere fra 18 ulike lande, og cuppen er de siste par år vokset. Kampene blir spillet inne og ute og der blir spillet i 2*15 min i alle alders klasser. Alle lag får min 5 kamper.

Cuppen løper over 5 dager med åpningsseremonien på første dagen, deretter gruppekamper på dag 2, 3 og 4. 5 dagen er der KO kamper og finaler.

Mange av våre gjester velger å komme litt tidligere eller bli litt lengere.

Tidspunkt:
27. juni-til 1. Juli 2018

Vi jobber direkte sammen med Granollers cup så våre overnattingstilbud er normalt rundt i Granollers by.

 

Priseksempel:
Vi kan f.eks tilby option F (4* hotell) incl fly og transfer til en pris fra 6.895 kr + lagpåmelding til 196 euro pr lag

Pga variable priser på fly anbefaler vi allerede å starte planleggingen til 2019 NU

 

ICV Add travel

Hvis du vil vide mere så kontakt os på telefon: +45 31 99 99 00 eller send en mail til info@icv-addtravel.dk 

 

Ved å fylle ut skjemaet, samtykker du i at informasjonen din vil bli brukt til å tjene din forespørsel best. Les mer i forholdene våre.

Ved å fylle ut skjemaet, samtykker du i at informasjonen din vil bli brukt til å tjene din forespørsel best. Les mer i forholdene våre.