Futbol Salou, Barcelona

 

Tilbage

Treningsleir på fantastiske fotballbaner!

Her må du bare ta pusten dypt og nyte synet av de 11 flotte og gode fotballbanene som ligger side om side.

Allerede her får du masse energi til den beste fotballtreningsleiren. Ser frem til en god blanding av topp kvalitet gras og kunstgrasbaner, og her mener vi virkelig topp kvalitet. Og så er det bare greit at du kan dra på en fotballtreningsleir og ha flere lag som kan trene samtidig.

Du vil bo omtrent 800 meter fra fotballbanene i Cambrils park sportslandsby. Her vil du bo i fine bungalower med vanligvis 4 personer i hver, som er delt inn i 2 rom. Alle bungalower har en stue hvor du kan glede deg over treningsøktene.

Du kommer til å bo i samme klynge, så du fremdeles er samlet som et lag eller gruppe. Servering foregår på senterets restaurant som er koblet til trenings- og fellesområdet med tennis, minigolf og paddle tennis.

Salou ligger en kort time unna Barcelona, ​​og det er mulig å ta en tur inn i byen, eller bare nyte den fantastiske stranden og den koselige byen i Salou.

Pris: vi gjør alle priser på forespørsel, men forventer en pris på 5800 DKK og oppover per person. Det er en ukes treningsleir inkludert fly.

Vi kan absolutt anbefale deg og reise til treningsleiren før fotball på Futbol Salou.