Lloret de Mar, Barcelona

 

Tilbake

Håndball Treningsleir i Barcelona 

Treningsleir i Lloret de Mar i nærheten av Barcelona
 Lloret de Mar byr på mye og mange muligeheter for den perfekte treningsleir i håndball. Her er mulighet for å besøke et utrolig flott hotell i høj klasse og i kort avstand fra hotellet ligger hallen. 

Vi har mulighet for å arrangere kamper mot lokale lag og tilpasse treningsleiren helt etter deres ønsker. 

 Gjennom våre samarbeide i Spania kan vi også arrangere at dere kan komme inn og se kamper med FC Barcelona, og hvis alt

Treningsleir i gode forhold 
På det 4* hotell Evinia Olympic Park vil dere få moderne og flotte rom og god mat som gjør at der vil være full energi til å fullføre en god treningsleir. 

Vi tilpasser naturligvis pakken etter deres ønske. 

 

Fotball Treningsleir i Barcelona 

Treningsleir i Lloret de Mar i nærheten av Barcelona

 Lloret de Mar byr på mye og mange muligeheter for den perfekte treningsleir. Her er mulighet for å besøke et utrolig flott hotell i høj klasse og gå ut av døren hvor dere vil finne flotte fotballbaner. Skulle man have lyst kan man gå inn og spille litt futsal, så teknikken blir prøvet litt ekstra ut.

Gjennom våre samarbeide i Spania kan vi også arrangere at dere kan komme inn og se kamper med FC Barcelona, og også at dere kan blive trent av FCB´s trenere fra ungdoms akadamiet, som kan gjøre treningsleiren helt spesiel.

Vi tilpasser naturligvis pakken etter deres ønske.

5 dages treningsleir i Llort de Mar med full board, transfer og 2 treninger pr dag kan vi tilbye til pris fra 6.265 kr inkl fly.

 

Svømmetreningsleir i Barcelona 

Svømmetreningsleir i bra omgivelser og kort vei til svømmebassinet

Ca 60 km fra Barcelona ligger en koselig by med navnet Lloret de Mar. Lloret de Mar er om sommeren en kjent turistby, men i periodene uten for turistsæsonen er der muligheter for å lave super treningsleire for flere sportgrene - også svømming

Når vi sender gjester til Lloret de Mar på svømmetreiningsleir er det primært på Hotell Evenia  Olympic Park som er et veldig stort 4* hotell. Her er fine rom og mulighet for forskjellig aktiviteter, så treningsleiren blir litt mere enn en treningsleir.

På svømmetreningsleir i Lloret de Mar er det mulighet for å benytte 50 m og 25 m bassin. Begge er innendørs, og ligger i kort avstand til hotellet.

Dette gir gode mulighet for å komme på en sportslig bra treningsleir i utlandet og kombinere det med luxus på samme tid.