Papendal

 

Tilbake

Opplev et av Hollands olympiske treningssentre!

Papendal tilbyr toppidrettsanlegg for et hav av forskjellige idretter

Rett ved siden av treningsanlegget til Vitesse Arnheim ligger et gyllent korn av et treningsstudio og hotell, nemlig hotellet Papendal.

Hotel Papendal er det olympiske treningssenteret for nederlandske toppidrettsutøvere, både på topp og de unge lovende talentene. Her er alle slags idretter som friidrett, fekting, volleyball, boksing, judo og mye mer.

På Papendal er det 2 virkelig fine fotballbaner som ligger i nærheten av hotellet. Så det krever ikke kjøring for trening. Det kan også arrangeres kamper på treningsleiren, som 2 akademitrenere fra Vitesse Arnheim hjelper oss. De kjenner alle klubbene i området gjennom sitt klubbsamarbeid.

Kjøkkenet koker hver dag for idrettsutøvere, så her er det ikke nødvendig å bekymre seg for at det er riktig kosthold sammenlignet med treningsmengden. Kjøkkenet tilpasser også måltidene til treningstidene dine.

På grunn av alle de flotte fasilitetene, er det utrolig mange muligheter for teambuilding. Det koster litt ekstra, men så får du også topplærere inkludert i prisen.

Kontakt oss veldig for et tilbud - dette er rimelige priser i forhold til kvaliteten du vil få!