Papilion Ayscha

 

Tilbake

Flytt opplæring til toppkurs på hotell i Papillions!

Papillion hotel Ayscha gir bare den ekstra luksusen som gjør det hele litt mer verdt.

Hva gjør det litt mer luksuriøst vil du absolutt spørre! Her er bare den lille forskjellen som er så forbanna vanskelig å forklare - den må oppleves. Hotel Ayscha er et lite hotell sammenlignet med mange andre i Belek-området - rundt 220 rom, og det gir en rolig atmosfære på hotellet

Akkurat som Hotel Belvil har Hotel Ayscha vært vertskap for topp og brede klubber fra hele verden i mange år og er derfor fullt forberedt på å ønske deg velkommen til treningsleiren. De kjenner kravene som er viktige for spillerne og lederne for å gjøre treningsleiren din virkelig god.

En veldig viktig grunn til at begge hotellene i Papillion blir besøkt av toppklubbene er utvilsomt deres kurs. År etter år opprettholder de en veldig høy standard, og vi tror de kan være de beste i hele Belek-området. Bare banene som brukes til ett lag om gangen kan være her.

Rommene på hotellet Ayscha holder høy standard og vil garantert sikre at du har den komforten som er viktig for å gjøre deg klar til fotballtrening.

Når du bor på hotellet har du all inclusive, men ikke alkoholholdige drikker til utøverne - bare for lederne. En god buffé blir servert, der det absolutt vil være en mulighet til å fylle depotene etter fotballtreningen.