Papillion Belvil

 

Tilbake

Når fotballbaner ikke bare er fotballbaner!

Papillion hotel Belvil er for de av dere som bare vil ha litt bedre kurs enn andre på treningsleiren.

I mange år har hotellet vært vertskap for toppklubber og brede klubber fra hele verden, og er derfor fullt forberedt og innbydende for deg på treningsleiren. De kjenner kravene som er viktige for spillerne og lederne for å gjøre treningsleiren din virkelig god.

En veldig viktig grunn til at begge hotellene i Papillion blir besøkt av toppklubbene er utvilsomt deres kurs. År etter år opprettholder de en veldig høy standard, og vi tror de kan være de beste i hele Belek-området. Bare banene som brukes til ett lag om gangen kan være her.

Rommene på Hotel Belvil er veldig store, så det er god plass til avslapning etter trening. I hotellobbyen er det god plass til å slappe av og nyte treningsøktene i myke stoler og sofaer.

Hotel Belvil er et av hotellene med de beste treningsfasilitetene - ikke at du kan forvente et kommersielt senter, men sammenlignet med hotell og sport er det et av de bedre og virkelig et pluss for hotellet.

Når du bor på hotellet har du all inclusive, men ikke alkoholholdige drikker til utøverne - bare for lederne. En god buffé blir servert, der det absolutt vil være en mulighet til å fylle depotene etter hardt svømming. Det tilbys stor variasjon, noe som gjør det lettere å gjennomføre svømmetreningsleiren.