Torrevieja

 

Tilbake

Håndball treningsleir i Torrevieja

Torrevieja er en riktig sommerby med mange turister i højsæsonen, og så er det en riktig sportsby med et
utrolig flott sportssenter som er frevet av kommunen.

Når man er på treningsleir i håndball kommer man til å trene i en meget flott hall, som langt de fleste klubber og lag ville ønske var våre hjemmebane. Sportsanlegget ligger litt uten for sentrum så der er en kort kjøretur til og fra hotellet.

Torrevieja ligger i Alcante område som gjør at der er kort avstand til lufthavn, men også at klimaet er veldig bra det meste av året – derfor er der god mulighet for å lave den 100% seriøse treningsleir, men og en treningsleir hvor der er plass til å nyte det spanske klima.

Vi kan arrangere treningsleir for en uke til priser fra 6.385 kr pr person inkl transfer, 2 treninger pr dag og fly.

 

Fotball treningsleir i Torrevieja

Treningsleir i vakre Torrevieja

Torrevieja ønsker å være en sports by, og derfor har byen valgt at bygge et utrolig flott anlegg som inviterer til god trening, som man ikke finner mange steder.

Banene
I Torrevieja sportscity er der 5 kunstgressbaner alle i fifa godkjente størrelser. Alle banene innen for gåavstand mellom hverandre, så det mulighet for flere lag å dra avsted på en gang.

Der er også mulighet for styrkerom ved banene. 

Ønkser man å lave løbetest er der mulighet for det ved friidrettsbanen. Kort fortalt - der er mange muligheter! 

I området er der bredde og topplag så det gir bra mulighet for gode kamper . 

Hotellet
Hotellet er et greit 3* hotell og ligger med utsikt ut over havet og samtidig litt vekk fra byen så der kan være fyllt fokus på det sportslige og sosiale. På hotellet er der pool og Kafe. Rundt hjørnet er der en liten kiosk til å kjøpe gotteri mm. Ca 300-400 meter fra hotellet ligger en flott strand som kan brukes til trening eller avslapping. Ved stranden ligger en rekke koselige kafeer. Hotellet har mulighet for at tilbye 1-4 manns rom.

hotellet ligger ca 5-10 min kjøring fra Sportscity.

God service på treningsleir
En sikker tilbakemelding fra lagene vi har sendt til Torrevieja er at der er utrolig bra service og oppfølgning fra våre lokale samarbeidspartner. Dere blir mottaket i lufthavene og hver dag vil vi være tilstede for å sikre en god opplevelse for dere.


Torrevieja ligger ca 40 km fra Alicante lufthavn, hvilket gir mange muligheter for billige flyruter fra mange lufthavne i Norge. Dessuten er der mulighet for at besøke smukke Valencia, og få en god oplevelse med fotballaget ditt. 

En ukes treningsleir med 2 treninger pr dag og med full board, vann til trening og transfer kan vi arrangere til priser fra 5.715 kr pr person inkl fly.