Vildbjerg Sportscenter

 

Tilbake

Håndballtrening i Vildbjerg Sportscenter

Vil dere gjerne ned midt i landet, hvor det er meget lett å finne mange riktig bra lag, da er Vildbjerg Sportscenter et meget godt sted å besøke til en treningsleir.

Samtidig er det et utrolig flott senter med mange muligheter, og ikke minst 2 gode haller som gjør at der er god mulighet for trening.

Ønsker man å lave litt avslapning er der også svømmehall som kan benyttes. Hvis dere skal bygge muskler er der et fint fitnessenter som kan benyttes. Det er også et senter for det store grupper, da der er hele 32 rom flotte rom med plass til 1-4 personer, og 2 ekstra stor rom
med plass til 10 personer på hver.

Dette kan være stedet for klubben som ønsker å dra avsted med alle lagene for å bygge det sosiale i klubben, og også for det klubber som ønsker å spille mod meget gode lag fra Danmark.

 

Fotball treningsleir i Vildbjerg Sportscenter

Vildbjerg Sportscenter er bestemt et besøk verd, når dere skal på treningsleir.

Det ligger sentralt i Jylland med mange gode muligheter for god motstand til fotball laget ditt. Der er ikke mindre enn 28 naturgressbaner og 2 kunstgressbaner, 2 haller og fitnessenter. 

Treningsleir i gode fasiliteter.

Det betyr at Vilbjerg Sportscenter er et perfekt senter for større klubber.

Sentret får mye skryt og gode referenser fra såvel klubber som dansk fotball union som bruker sentret til samlinger.

 

Svømme treningsleir i Vildbjerg Sportscenter

Vildbjerg Sportscenter har egen 25 m svømmehal, og også den mulighet for å tilby 50 m bassin, hvis man litt fleksibel og kan kjøre de få min inn til Herning. Derfor er der ved treningsleir i Vildbjerg Sportscenter mulighet for å få riktig mange svømmetider og variasjon i treningen.

Tren i flot og moderne senter 
Senteret er flott og moderne og meget besøkt av ulike sportsgrupper, da der er mange fotball baner og 2 haller. Ønsker man å komme i fitnesssenter er det også en mulighet.

Sentret har plass til 148 personer som alle kommer i gode rom med eget bad og toilett.

Her er det altså plass til store grupper.

Priseksempel på treningsleir i Vildbjerg Sportscenter:
2 overnattinger med sengelinned, 6 måltider, båt(uten lugar). Pris pr person fra 1975 kr